Promosi Istimewa Untuk Pengunjung Blog Ini

Sahabat Blog Bola Sepak

Tuesday, January 22, 2013

PDRM Terus Ungguli Liga, Walaupun Catat Keputusan SeriKUALA LUMPUR, 21 Jan (Bernama) -- Pasukan Polis Diraja Malaysia (PDRM) terus mendahului pasukan lain dalam saingan Liga Perdana walaupun hanya mencatat keputusan seri 1-1 ke atas Pos Malaysia pada perlawanan di Stadium Hang Jebat, Melaka Isnin.

Skuad bimbingan R.Nallathamby itu kini mengumpul 13 mata untuk mendahului 11 pasukan lain.

Sementara itu, Kedah berjaya melonjak ke tangga kedua carta liga setelah mengalahkan Sabah 2-0 di Stadium Likas, Kota Kinabalu.

Pasukan Kuala Lumpur pula menang tipis 1-0 ke atas Perlis di Stadium Utama, Kangar dan Syafiq Johari menjadi wira apabila menjaring gol kemenangan pada minit ke-44.

Di Stadium Pasir Gudang, pasukan Johor menewaskan pasukan tercorot UiTM 2-0, meneruis kesilapan pemain UiTM Mohd Khairul Ismail yang memberi mata percuma kepada tuan rumah apabila menjaring gol sendiri pada minit ke-37 dan Kapten pasukan Johor Mohd Farid Ramli mengganda jaringan pada minit ke-90.

Pasukan Betaria FC mencipta kemenangan pertama pada musim ini setelah mengalahkan pasukan S.P.A, 3-2 di Stadium Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur, Cheras.

Sime Darby pula seri tanpa jaringan dengan Sarawak di Stadium Majlis Perbandaran Selayang.

-- BERNAMANo comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RSS Sinar Harian: Sukan

Berita Harian: Sukan

Harian Metro: Arena