Promosi Istimewa Untuk Pengunjung Blog Ini

Sahabat Blog Bola Sepak

Sunday, July 1, 2012

Kelekaan punca Selangor kalah

MOHD FAHMI ISMAIL
1 Julai 2012
Kelekaan punca Selangor kalah
Irfan Bakti

PENGENDALI Selangor, Irfan Bakti Abu Salim menyifatkan kelekaan barisan pertahanan punca kekalahan 1-0 di tangan Kelantan pada aksi Liga Super, kelmarin, lapor MOHD FAHMI ISMAIL.

Menurut Irfan, set-piece dilakukan pemain tuan rumah berjaya menghasilkan gol tunggal kemenangan dan turut akui pemain tidak beraksi seperti kebiasaan.

"Kelantan sebenarnya tidaklah bermain terlalu bagus. Cuma, sedikit kelekaan dilakukan pemain membawa padah.

"Malah, beberapa percubaan dilancarkan sedikit terbatas kerana pergerakan pemain kami sentiasa dikawal ketat pasukan Kelantan," katanya kepada Sinar Harian semalam.

Sementara itu, Irfan enggan mengulas lanjut tindakan kapten Merah Kuning, Amri Yahyah yang dikatakan melakukan sikap tidak profesional terhadap bintang sensasi The Red Warriors, Mohammad Ghaddar.

"Saya tidak nampak insiden itu berlaku. Bukan mahu mempertahan Amri, tetapi saya difahamkan Ghaddar selalu membuat provokasi keterlaluan terhadap anak buah saya," katanya.

Kini, Irfan menumpukan pertemuan menentang pasukan Kedah di Shah Alam, Selasa ini dan optimis mampu menamatkan saingan liga pada kedudukan tiga terbaik musim ini.

--- SINAR HARIAN

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RSS Sinar Harian: Sukan

Berita Harian: Sukan

Harian Metro: Arena