Promosi Istimewa Untuk Pengunjung Blog Ini

Sahabat Blog Bola Sepak

Tuesday, March 1, 2011

Zaquan mahu ‘lebur’ Kelantan di Kota Bharu (Berita Harian Online)

Oleh Mohd Amin Jalil

2011/03/01

PENYERANG sensasi Negeri Sembilan, Mohd Zaquan Adha Abdul Radzak berharap dia mendapat kepercayaan ketua jurulatih, Wan Jamak Wan Hassan untuk beraksi pada pertemuan getir menentang Kelantan dalam saingan Liga Super di gelanggang lawan, malam ini.

Dia menyuarakan tekad mahu terus memberi sumbangan positif demi membantu pasukan melebarkan lagi rekod kemenangan sekali gus mengukuhkan kedudukan dalam carta liga, musim ini.
Zaquan berkata semangatnya kian membara selepas Wan Jamak memberi peluang beraksi menentang Sabah tempoh hari tetapi akur prestasinya belum mencapai tahap terbaik.

“Dari segi kecederaan ia tampak sudah hampir pulih sepenuhnya. Fokus saya adalah membantu negeri Sembilan mendapat mata penuh dan ketika sama kembali semula ke pangkuan skuad kebangsaan,” katanya semalam.

“Saya harap dapat sekali lagi diberi kepercayaan turun padang menentang Kelantan esok (malam ini) walaupun hanya sebagai pemain gantian.”

Mengulas lanjut mengenai pertemuan dengan Kelantan yang kini mendominasi carta Liga Super, Mohd Zaquan yang juga adik kembar kepada Mohd Aidil Zafuan mengakui Negeri Sembilan bakal menghadapi tugas amat mencabar kerana kelebihan yang dimiliki anak buah Datuk M Karathu itu selain prestasi skuad berkenaan yang belum lagi mengalami kekalahan.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RSS Sinar Harian: Sukan

Berita Harian: Sukan

Harian Metro: Arena