Promosi Istimewa Untuk Pengunjung Blog Ini

Sahabat Blog Bola Sepak

Saturday, February 26, 2011

Fadzli dapat keyakinan ambil alih tugas Safee (Berita Harian Online)

Oleh Asrol Awang
bhsukan@bharian.com.my
2011/02/26

DUA gol daripada empat penampilan Liga Super memberikan Mohd Fadzli Shaari keyakinan baru dalam membantu cabaran penyandang juara Selangor untuk mengekalkan mahkota kejuaraan, musim ini.

Sumbangan penyerang ini amat ditagih Selangor selepas ketiadaan Safee Sali yang berpindah mewakili Pelita Jaya FC dalam Liga Super Indonesia (ISL).
Bekas pemain kebangsaan itu juga tidak menolak keinginan untuk menampung kekosongan yang ditinggalkan Safee dan menambah jumlah gol peribadi membuatkan dia lebih agresif dalam permainan.

“Tiada yang mustahil kerana jurulatih (K Devan) memberi kepercayaan penuh kepada saya mengetuai barisan serangan sejak Safee berpindah ke Indonesia.

“Sebagai pemain, saya akan buktikan kepada jurulatih, pengurusan FAS (Persatuan Bola Sepak Selangor) serta peminat bahawa jaringan daripada saya akan berterusan,” katanya, semalam.

Pada aksi pembuka tirai Liga Super, Mohd Fadzli dilihat hanya sebagai watak pembantu kepada Safee.

Ditanya peluang Selangor apabila berdepan Johor FC di Stadium JCorp, Pasir Gudang malam ini, Fadzli berkata, tiga mata menjadi buruan utama Selangor dan menambah gandingannya bersama Mohd Amri Yahyah juga semakin serasi.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RSS Sinar Harian: Sukan

Berita Harian: Sukan

Harian Metro: Arena