Promosi Istimewa Untuk Pengunjung Blog Ini

Sahabat Blog Bola Sepak

Saturday, January 22, 2011

Giggs sambung aksi semusim lagi (Berita Harian Online)

2011/01/22

pix_gal0

LONDON: Semalam, Ryan Giggs mengesahkan akan beraksi untuk Manchester United semusim lagi pada usia 37 tahun dan ia harus memberi tonik tambahan kepada Red Devils apabila menentang Birmingham, hari ini buat melebarkan lagi posisi pendahulu di Liga Perdana Inggeris (EPL).

Ketua pegawai eksekutif, David Gill sudah pun mengesahkan keputusan kelab berkenaan memberi kontrak kepada penyerang Wales itu menyambung sumbangan buat musim ke-21 bersama gergasi Inggeris itu.

“Saya gembira masih dapat bermain. Saya juga gembira dengan pujian daripada pengurus (Alex Ferguson). Tapi ini semua untuk pasukan,” katanya, semalam. Sementara itu, pemain United sedar mereka perlu segera kembali kepada prestasi terbaik untuk memastikan kekal berada di puncak liga, Mei ini.

“Tentunya kami mahu bermain sebaik yang boleh kerana ia akan memberi peluang lebih baik untuk memenangi perlawanan,” kata pemain tengah United, Michael Carrick. “Kita tidak mahu bergelut setiap perlawanan dan bergantung kepada kebolehan individu semata-mata untuk menang. Kita mahu bermain dengan baik secara konsisten. Tapi sasarannya untuk berakhir di tangga teratas - itulah yang kita mahukan.”- Agensi

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RSS Sinar Harian: Sukan

Berita Harian: Sukan

Harian Metro: Arena